Testaamispalvelu

Artesconin testaamisen palvelut auttavat asiakastamme suunnittelemaan, valmistelemaan ja johtamaan testausta

Tietojärjestelmän käyttäjäorganisaatio on varmasti paras testaamaan uutta järjestelmää koska tuntee oman toimintansa ja oppii samalla käyttämään järjestelmää. Haasteena on kuitenkin käytettävissä oleva aika ja testausosaaminen. Osaavan kumppanin avulla testausta voidaan tehostaa huomattavasti ja käytettävissä olevassa ajassa saadaan enemmän aikaan. Laadukas testaus on yksi onnistuneen järjestelmäkäyttöönoton menestystekijöistä.

Artesconilla on kokemusta ja näkemystä miten eri testaustyypit - yksikkötestaus, prosessi- ja integraatiotestaus sekä hyväksyntätestaus kannattaa viedä läpi, sekä miten testauksen etenemistä voi seurata. Testausajattelumme on liiketoimintalähtöistä. Liiketoiminta vaikuttaa testauksen painotuksiin ja toteutustapaan. Testauksen tavoitteina on varmistua mahdollisimman sujuvasta käyttöönotosta ja järjestelmästä, joka palvelee liiketoimintaa parhaalla tavalla.

Roolinamme voi olla projektin testausvastuu ja vaikka testitapausten kirjoittaminen. Voimme valmentaa testaajia itse testaamisessa sekä testitapausten laatimisessa.